kamera sladden är nånstans

2010-06-27 - 23:47:58
så jag har inte kunnat laddat upp några bilder, men det kmr senare. Igår natt sov ja hos jonssons! ja, sara o sandra kollade på skräckis hela natten o blev skrämd. Idag, runt kl 12 ringde jobbet o sa att jag skulle jobba,jag ba" VA?!" jag hade ju inte förberett mig elr något. men jag åkte iväg iaf, kom i tid å! med lilla moppelito jag har! jobbade till kl 10, på kvällen med en kille som heter Andreas, mkt trevligt.  MKT TRÖTT blev man. Just nu ligger ja i sängen o kollar runt på nätet o ska sova snart. Imorgon blir väl åka in till stan elr något med fosterföräldrarna o sandra ska komma. Ha det bra, ppusspuss

midsommar yesterday!

2010-06-26 - 12:03:56

midsommaren firades med familjen jonsson, zetterlund, blanck o pettersson. Just nu är ja hemma hos jonsson o hon har lite bilder, jag kan inte lägga in några för kamera sladden ligger hemma så ja snor lite bilder av henne. Igår sov jag över hos josefin, blev för mkt o jag gick o la mig väldigt tidigt, runt halv 2. 


okeej, det blev inte så många bilder men ja, jag bjuder på gamla bilder då.when I get older, I will be stronger

2010-06-24 - 00:00:24
jadu, sista dagen i Bergviken, snacka om skönt? ja! jag orkar inte vara kvar mer, vart som helst men inte här. Imorgon blir det in till soc på möte sen flytta till vannsätter, precis vid bergviken, packat o klart är det också. Mitt liv har nu inte varit så bra men alltså, nu börjar jag om på nytt o glömmer allt skit jag har varit med om, allt det jobbiga o falska. Jag hatar sånt, bortbortbort med allt! På fredag är det då midsommar, ska hem till josefin då o parta lite, blev bjuden där o nå fest i bocksjön men dit orkar jag inte + jag hittar inte dit. Så jag valde att vara i bergvik. Midsommar?ska man klä sig fin elr nåt? jag tar på mig min nya viiiita klänning isf, blir perfekt de ska ni se. Ja men iaf, hmm... som sagt, jag ska bo i vannsätter i några månader hos nån fostergrejs tills allt utredning är klart sen ska jag flytta in hos nån foster familj nånstans, jag får önska mig. Helst närmast skolan. Jag ska aldrig mer kliva in i det här huset, det är vad jag vet.  Nu är det bara att börja om livet, ha kul o allt! jag är fortfarande ung! ;)