du e så yeah yeah wow wow

2012-08-27 - 19:55:00
Skola skola och bara skola men jag har faktiskt fritid också, typ. Min fritid är ju bara fotboll, träning, fotboll, träning osv osv.. Idag började vi med europa resan och allting ska vara klart nästa måndag och d enda gången vi har och jobba med det är nästa måndag, wie! så kul. Ska iallafall till London, sjukt taggad är jag!
Det ska bli så kul! älskar att resaaaaa
 

Strömmingsleken på schemat

2012-08-24 - 21:44:11
förlåtförlåtförlåtfattjaginteharbloggat.
Men jag har inte haft tid eller ork, finns bara på facebook och instagram men mest på instagram. Vill ni veta vad jag gör? följ mig! madeleinesundberg
Kort sammanfattning:
Skolan har börjat, trött som ett as är jag när jag kommer hem. Har inte gjort så mycket, bara fått böcker och lärarna ska stå där och babbla som de alltid gör. Nya lärare har vi fått å, störtsköna så jag kommer och trivas. Från och med idag börjar strömmingsleken, bestämde mig för att inte gå idag för att jag har match imornbitti i bergsjö. Fotboll är viktigare! så jag åker in imorn kväll med mina go stjärtar ist ♥ sen sover min fina här hos moi. På söndag åker vi upp till IP och kikar på fotbollen. Kan inte bli så mycket bättre!
Körkortsgrejer fixat och tatueringstid bokad, life's good!

SLUT, HELT JÄVLA SLUT

2012-08-11 - 17:03:33
Jag är så himla trött, vaknade ganska sent och jag kan somna när som helst känns det som! Så jävla sliten. Om en timme kommer Oskar hit och film myser så det är bäst att jag håller vaken. Annars mår jag skit bra, träningsvärk överallt, skönt. Oså är det match imorgon, wiho.
9an.

Fredag, igen!

2012-08-10 - 17:23:47
Tiden går fort när man har roligt.
Blev en sväng in till stan efter jobbet. Passade på o träffade go gubben(Alexander) nu när han var på besök här i Söderhamn, lunchade o gick på affärer, alltid lika roligt varje gång. Nu har han flyttat till v-rås så vi träffas inte varje dag längre...
Imorgon kommer Oskar hit o film myser, sounds good 2 me!
 OS står på schemat ikväll!

One more night

2012-08-05 - 14:20:40
Helgen har varit kanon bra! även fast det blev förlust o slagsmål på plan osv men så är det ibland. Jag avslutar min helg med grillning och titanic kikning med min fina vän, Oskar. Hoppas att ni har haft det lika bra som jag, puss! 
 
But baby, there you go again, there you go again, making me love you
Yeah I stopped using my head, using my head, let it all go, ooh
Got you stuck on my body, on my body, like a tattoo
And now I'm feeling stupid, feeling stupid, crawling back to you. 

IMORGON ÄRE FREDAG!

2012-08-02 - 20:23:29
Äntligen helg, som jag har längtat. Veckan har gått skit fort, gått mycket bra på jobbet. Stötar hit och stötar dit men det får jag leva med en vecka till. Annars så gick det bra på matchen i onsdag, jag spelade 90 minuter, var halvnöjd. Kör igen på lördag mot krogen. Då jävlaranama ska ni få se på en Madeleine! Är nu ensam hemma, ska vara det fram till måndag. Ganska skönt, har lånat hem xbox, ni kan ju gissa vad jag har o göra i helgen? 
Ha en bra helg!