navel piercing

2011-04-30 - 17:33:47


Klicka för att stänga fönstret
Detta har Helen beställt hem åt mig, tack! ♥
Är så trött på den jag har, vill gärna byta nu!
Tack och lov att piercingen kommer om ca 2 dagar!

"kioskmongo"

2011-04-30 - 12:17:50
Har precis duschat klart, har haft träning som jag skrev tidigare. Sitter just nu och softar, kan ju inte vara ute, Vill inte med andra ord. SÅ kallt och blåsigt. Äckel väder. Imorgon ska min underbara bror spela match mot trönö, DM har jag för mig att det var. Det kommer bli en jävla fight nu när Oremo har bytt dit, utan att säga nåt till tränarna. HAHA dummer men iallafall. För att stödja Bergvik ännu mer hade jag och Karin tänkt oss o stå i kiosken, så snäll som vi är säger vi aldrig nej.... Men det ska väl gå bra, matchen börjar 16.00, uppe på IP så kom och kolla! och framför allt, kom och köp godis förfan! det finns mer än bara godis också, så ni vet. Ifall om ni inte vill bli tjocka eller så. Om ni tänker på Beach 2011 så finns det alltid Kaffe och go saker till. Made by us. Jaja, vi får höras dudes, peace to the people! eller hur var det nu dååååå??? ;)

nu äre fotboll!

2011-04-30 - 09:13:38
Godmorgon, vaknade utav flug jäveln som ville ut, jag hjälpte den jäveln snällt och flyttade den sen flög den tillbaka, då vart jag bara sur, så jag dödade den.... MEN DET FÖRTJÄNADE DEN!!! fan, man väcker mig inte så där. Sitter nu och tittar på tv, trött som fan och ska strax iväg på fotbolls träning. NU direkt på morgon, det är skönt d! Detta var allt från mig just nu, vi får höras senare om jag orkar. Puss!

jag har ont

2011-04-29 - 15:13:29
Hej, jag heter madeleine och jag har ont överallt idag. Jävla skit grejer med andra ord. Har precis ätit med familjen + Sandra, fast hon räknas ju som en i familjen. Idag har jag hunnit med allt möjligt, fixat naglarna och åkt in till stan med Ville, Pz och Sandra. Vi har köpt lite mys mojs, mummms... Just nu sitter vi vid datan, ska ut NU och sola lite och kanske hjälpa helen med trädgårdsmojs. Men vi hörs, love yaa

hjärtat, zitas

2011-04-28 - 17:20:15


Hjärtat ville hälsa på Patrik :)

Travade med hjärtat ♥

Ännu mer trav!, mer får ni inte se....

rödhåriga

2011-04-28 - 16:56:16

HAHHAHAH ja, Helen, vad säger man?? ;). Jag har precis jobbat klart för dagen, har höllt på sen kl 10 imorse. Ska åka till bollnäs om några timmar och jobba på ännu mer, hårdare jobb, alltså fotboll! shiiiet. Jag och helen sitter just nu och latar oss men det förtjänar vi. Så hårt som vi har jobbat. Godis sugen är ja å, fan vad är det här?? Det kanske är d som kallas livet? JOOOSATT!

det är okej och tjocka sig

2011-04-27 - 20:20:33

        Detta gör min kväll, myser med familjen nu och taggar inför imorgon. Match i Bollnäs kl 8, konstgräs. Kom och titta!

kul att det bara va jag

2011-04-27 - 20:11:47
Idag skulle vi åka till ip och kratta och göra massa mojs. Damlaget, herrlaget osv. KUL att det bara va jag från damlaget som kom!!! stannade kvar i en och en halv timme, fick ont i handen så jag åkte hem men det blev mycket jobb endå. Sitter nu och fryser häcken av mig, inte najs! tittar även på CSI NY, skit bra!!! ska nog ta fram chips också, nä nu jävlar vare soft. Nån gång läre jag få tagga ner mig, det är så mycket på gång nu för tin.

Bjussar på ännu mer gamla bilder, detta är 2009, skolavslutningen.  SÅ där ser jag ju inte ut nu e! hihihihihiihi

äre nu man ska sola?

2011-04-27 - 10:11:42
Nu när det är värsta bra väder? ja men vafan, ska bara lyssna klart på musik, sen drar jag väl ut och solar mä rå! fast, jag är ju redan brun, wtf? jaja, får väl bli neger då isf, mumms............. Neger madeleine, IGEN??!! Solens fel, ja. Så vare!

GOdmorgon

2011-04-27 - 09:56:03

Nyss vaknat. Har precis ätit, sitter och kollar på barn program? Johannes tittar på det i högsta volym, fan man blir ju döv. Idag ska jag softa och va med Jossan. Senare på dagen åker jag och städar uppe på IP. SÅ duktig som jag e så hjälper jag alltid till!

Hittade gamla bilder igår, la upp nästan allt igår. Sparar dom bästa till slut liksom!denna bild är 1,5 år gammal. Tror ja?

KLÄDER

2011-04-26 - 21:38:59




DUKTIG TJEJ SOM BARA KÖPTE 2 SAKER IDAG! hihihi

TJo bre vad händer jao?

2011-04-26 - 20:05:45
Hej, har precis duschat klart efter en fotbolls träning. PÅ GRÄS! så j'vla najs. OH GUD JA det var så skönt men iallafall. Sitter just nu och tittar på CIS NY, superbra grej dä! Jag har väl inte så mycket att berätta idag, men har jag har varit med min käraste idag, ätit pizza och fått gratis saker av restaurangens ägare, vi fick glass. Är man så pass söt så får man gratis mat. Igår när jag var dit ner blev jag erbjuden på gratis resa till Turkiet, ja cassandra det är sant men jag tackade nej. Inte tänker jag åka dit med en turk e, det är bara läskigt. Idag blev jag erbjuden på gratis resa till Åland, åka båt alltså, viking line. Vad är det här för skit? man börjar ju undra hur fan gubben tänker...... SEE YA DUDES!

Madeleine tjock och klen

2011-04-26 - 14:23:34

HEJ, klev upp tidigt imorse, 8 alltså. Åkte till bollnäs nio, Sandra följde med och ja, det blev shopping men inte så mycket. Jag läre spara pengar till viktigare grejer, som balen och skolavslutninen, nu när det är mindre än 2 månader kvar. Jag har skaffat mig en bal dejt, najs d du! Just nu sitter jag hos jonsson medans hon håller på fixer sig. Stannar kvar här en stund sen drar jag till IP och tränar lite fotboll! på GRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄS! gud va jag har saknat gräs!! Men jaja, detta var väl allt från mig, vi hörs mina fans, puss!



Gamla bilder, jaaaooo.. SEE YAA

Vad är detta Cassandra Holm?

2011-04-25 - 20:48:28


Cassandra till vänster, jag i mitten, vem är d till höger?? Bergviksmarknan antar ja ;)

red riding hood

2011-04-25 - 19:29:26


Så, nu har jag sett filmen. Den var bra, läskig också faktiskt. Folk trodde nog att jag var en tönt.... Men det var faktiskt läskig! REKOMMENDERAS!

Godmorgon sötfisar!

2011-04-25 - 10:39:03


Dagens facelook, är lite trött... Det är därför jag ser ut som jag gör! ;)
Ja men iallafall, jag vaknade jättejätte tidig idag, men jag orkade inte kliva upp så jag låg kvar 2 timmar till..HEHE. Sitter nu och kollar runt på nätet. Senare idag åker jag på bio, ska kolla på "Red riding hood" :)

Torsdags

2011-04-24 - 21:39:23
Bilden är sen i torsdags, på väg till hudik.
Jag åkte och solade med Sandra på SJ bryggan. Det slutade med att Apan följde med mig hem, alltså min bror. SÅ har vi suttit och tittat på film med familjen och haft det mysigt, blir att träffa honom en sväng imorgon också! Ska som sagt på bio imorgon! see ya

kära söderhamn

2011-04-24 - 16:05:37
SKÖNT o va hemma igen!! usch va jag har saknat Söderhamn. Ligger i vaggan och lyssnar på musik i denna underbara väder, soft må jag ju säga. Idag ska jag inte göra något speciellt, orkar inte. Jag har jobbat på som fan sen klockan 9 imorse så jag är rätt så klen " madeleine tjock och klen" hehehehe. Byggt på muskler har jag gjort å. Bilder och allt mojs som jag har lovat er blev inte av, solly!! jamen vi hörs babes.

TJO FAN!

2011-04-23 - 14:33:38

HEHE. Hej, har precis borstat Sanny, åååh jesuss, va stor hon va! jag har även ridit idag, Zitas som jag berättade om. Min ridhäst här i hudik, det gick bra. Jag travade, och du, det gick tamefan fort d! bilder kommer sen, Helen har dom men hörni, nu ska jag dra ut och va lite social och man kanske kan sola lite å? jooosattt! passar på när det är bra väder söru! Vi hörs, pusshejleverpastej! heheehe

Zitas ♥

Lovely!

2011-04-22 - 21:46:03
Hejsan mina fans, jag har precis badat bubbel bad, bubbel massage mojs. Låg kvar i ca en timme, gud så skönt!!! och vet ni? igår fick jag veta hur min häst ser ut och hur hög den va osv. Det var en fuss(stavas) jättefin sort! vi ska åka och titta på den i morgon tror ja! det blir supernajs d! och vet ni vad jag har gjort idag? jag har faktiskt ätit kollbulle om det nu heter så... Det är sånt där pannkakor med fläsk, jag blev mätt på en halv... HEHE och glad påsk på er!!! och grattis melissa som fyller 16 idag! hurra hurra! nu ska jag fortsätta kolla på Harry potter och myyyyysa, hörs

Lånad bild från google, typ så där ser bubbel badkaret ut! fast den vi har här i hudik har 2 fjärrkontroll som man kan trycka in massa mojs och bestämma hur man vill ha temperaturen och radion mm. Livet är bara najs ibland, imorgon blir det nog massage stolen!!

IN da usa

2011-04-20 - 20:51:33

Hejsan! nu har jag tamefan pluggat klart, nöjd är jag å. Sitter nu och äter godis och kikar på tv, Navy CIS, braiga saker alltså!

Random bild från google, kände att USA var nåt för mig, besöka landet senare kanske? jo, kanske d kanske. Men iallafall, jag ska åka till Hudik imorgon, stannar där restan av veckan så jag vet faktiskt inte om jag kommer att blogga men ni får lova mig att ni klarar er endå!. Jag ska angla för första gången i mitt liv, hahaha ja det är ju lite spännande faktiskt! men tänk om jag ramlar i? hjääääälp!

AJ det gör ont!

2011-04-20 - 16:37:08
Jag var ute och bar in lite ved också fick jag en varning som jag alltid får när jag ska sluta bära in ved. Varningen den här gången var att jag klämde mig rejält på mojs helvetet och fingret började blöda och just nu så springer små grejer runt där inne i mitt finger så jag har så jävla ont just nu, värre än magont, jag lovar! aj helvete, vad är det här för skit? detta hände bara för att jag ska måla naglarna knallrosa.. usch, fy på guden.. fu

Ja, håret är inte perfect för tillfället men jag har faktiskt varit ute och jobbat, har även gosat med hästarna:love: men ser ni plåstret på lillfingret?

Äckel väder... usch

2011-04-20 - 14:22:04
Hejsan, fick sluta skolan tidigare(puppy eyes) närå men jag hade inget att göra. Sitter och väntar på mat, sen ska jag jobba lite sen ska jag bara sitta och lata, eller ja. Jag måste skriva klart HK:N och skriva ut sen kan jag slappa! Också vill jag bara säga att jag är sjukt trött på vädret, dra ff...
                             

Beställt hem

2011-04-19 - 21:41:27

Nu har Emelie(min lagkamrat) gjort klart halsbandet som jag ska ha på skolavslutningen. Hon gör egna, hemtillverkade eller hur man säger. Hon är jätteduktig så jag beställde ett armband och halsbandet! Det blir najs d!

Google bild.

Titta va min gulliga mamma har köpt hem ♥ tack!!

2011-04-19 - 20:17:28



Nä, det är inte tjocka ben.... Det är muskler!

YO DUDES

2011-04-19 - 15:43:51
Hade sovmorgon imorse så jag tog moppen till skolan, slutade runt kvart över tre och jag har precis ätit. Vi har inte gjort nåt speciellt idag, bara en chill idag, vad jag tycker iallafall. Senare runt fem är det träning, igen.. Första gången på länge. Usch, va skönt. Nu ska jag ta och plugga lite, hörs!

                                                                        Dagens facelook och lite utav outfiten också!

Min framtida bil!

2011-04-18 - 19:50:14



KÄRLEK!

TYVÄRR MIN KÄRA KLASS

2011-04-18 - 19:24:10

Jag måste svika er på torsdag, på cupen. Jag drar till Hudik kl 1, hehe och vet ni? min älskling väntar så jag läre YALLA PÅ DÅ!!

Madelene & Madeleine

2011-04-18 - 18:40:49

Bjussar!

VÅRKÄNSLOR!!!

2011-04-18 - 16:33:04
Rubriken säger allt! men nu handlade inte allt om allt. Jag har precis ätit, mumsimumsi så magen mår toppen! Sitter även och små kikar på project runway men jag borde egentligen plugga, får väl ta och göra de ist men vafan........ Vädret är perfekt, jag vill bada, bada med mig, nån? RING

Nyduschad och klar för läggdags, typ??

2011-04-17 - 21:14:29


Spanien, Oskar & Jag vid fontänen i Catalyna(stavas?)

BÄttre än dig!

2011-04-17 - 20:06:26
Hej, hej och hej. Jag är trött, upphetsad och allt som finns att vara men iallafall. Vi tog fram moppen igår och det funkar utmärkt! så jag körde för första gången igår och det kändes förjävligt skönt! det blev ännu mer åk idag också! fick även jobba, i kiosken. Speaker och hjälpte till med försäljningen. Vi, Damlaget ska även beställa hem nya "dressar" mjukis kläder som vi ska ha. Skit sköna faktiskt. Sen har jag varit lite här och där med mopeden. Älskart! Livet är bara så himla underbart! Imorgon återgår vi till skolan... IGEN men det blir bara till torsdag! NAJS PRAJS

                                                             Jag och älskling, igår. Trötta som satan.. ELLER?!

dagens korvrätt

2011-04-16 - 19:39:15

mina päron

2011-04-15 - 18:39:19

HEJ! har nyss kommit in efter en lekstund med mina föräldrar och hästar. Gud va roligt!

Random bild, Spanien, Doris.

Är det bara jag eller?

2011-04-15 - 16:20:15
Jo det är nog bara jag som är sugen på att bada UTE men ingen vågar eller vill ju... Jag har bara tråkiga vänner när jag själv är wild and crazy..

Början på sommaren

2011-04-15 - 15:58:45

FYFAN vilken skön väder! soligt, varmt och skit bra! usch va glad man blir av det. Idag har det bara varit kultur dag, gjorde nåt, nåt och nåt. Så ni vet! Snart ska vi äta, så ska jag ringa till Alf och fråga om jag kan komma på en jobb intervju. Och vet ni? jag har tagit fram moppen! nu ska vi bara greja lite med den så ska jag kunna åka den imorgon! så det blir supernajs.  Ska upp till Ip och kika när mitt lag har cup!

Nu säger jag natti natti!

2011-04-14 - 21:50:48


Jag och Oskar på flyget.

saker som jag köpte igår

2011-04-14 - 20:55:40


Bikini topp från lindex, går att ta bort band.

Bikini trosa som var för stor men samtidigt för liten....
Jag köpte även ett armband också, madde köpte likadant men det fanns ingen bild på nätet.

"så kallade jobb intervju"

2011-04-14 - 18:05:23

Hej, jag skulle på jobb intervju idag men det blev inte av för "Alf" var på väg hem från Gävle. Han hade gjort något så vi ska åka imorgon istället. Jag var nyss till variant med micke, kom hem med lite grejer. Grejer o grejer, vindruvor och choklad. Jag blev så där jättesugen just idag, jag som inte har ätit godis på länge! skit..

Min nya klocka, köpt i Spaninen. Syns inte så bra men den är skit snygg iallafall och nymålade naglar!

Du är så yeah yeah wow wow

2011-04-14 - 14:36:54

Har gått med ont fot idag, skit ont. Ja, ont som fan. Var runt på olika skolor till lunch. Jag, Amanda och Melissa. Vi skulle prata med sexorna om Bergviksskolan och språkval och det väl bra tänker ja. Just nu sitter jag och vilar fötterna och tittar på "LOST" ni vet, den gamla serien?. Ja men iallafall. Efter maten blir det åka till Mohed, för att prata med Alf om sommarjobb. Jag är taggad nujaaaa! och tummen upp för vädret vi fick idag!

Random bild, Spanien!

HEmma från staden

2011-04-13 - 19:42:18

Hej, Jag heter madeleine med I och jag har skrattat häcken av mig idag eller hur man nu än säger. Hursom helst så har det varit hur roligt som helst inne på staden med Madelene utan I. Vi var först på stan sen åkte vi till stan stan, alltså E-center. Där hade vi bra nog roligt! Också har jag haltat hela dagen idag, som ni redan vet. Varenda jävel stirrade på mig och skrattade...... INTE ROLIGT! det gör faktiskt ont! SÅ NI VET!!

Random bild, från Barcelona.

Söderhamn

2011-04-13 - 13:45:43

Hejsan. Sitter i data salen och skriver om anorexia. Vi har ingen lärare så det betyder eget ansvar.... Men iallafall, åker in till stan idag, alltså Söderhamn och umgås med Madelenenenen med andra ord, Madelene. Hehe, Det blir najs och ja. Foten gör fortfarande ont.. Får ju halta....

Sitter som sagt i data salen, har inga bilder ju och det finns bara gamla bilder..

Matchen

2011-04-12 - 20:51:25
Jag är skadad. Så jag fick väl inte spela så mycket då. Sitter och kollar på CIS och har jätteont i foten... Kanske kommer med kryckor imorgon?hah
                

I am a highway man

2011-04-11 - 20:06:11



Jag blev kär i låten.:love:

The smile on your face

2011-04-11 - 17:20:21

1. Tittar han på dig med vidgande pupiller eller lysande ögon? Ögonen är själens källa brukar det ju heta, så titta honom djupt i ögonvitan och du kan avläsa hans känslor som en öppen bok. Funkar nästan alltid, såvida killen i fråga inte har drogproblem vill säga.

2. Kyssarna är en avslöjande faktor, så bra som ingen annan. Känsliga, mjuka, försiktiga kyssar är ett gott tecken. Håller han om ditt ansikte med båda händerna medan han kysser dig är det riktig jackpot, det visar på ömhet, tillit och saken är biff.

3. Blir han nervös och blyg i närheten av dig? Kärleken gör oss alla en smula nippriga och kallsvettiga. Även den mest självsäkra personen, kan bli osäker när han träffats av Amors pilar. Är han för blyg och du känner att ni aldrig kommer till skott? Då är ett bra tips att gå någonstanns där det finns mycket folk eller där det händer saker. Får han annat att koncentrera sig på och nervositeten lättar kan det räcka för att mjuka upp en pirrig själ.

4. Kroppsspråket kan avslöja en hel del om hans inställning till dig. Är kroppen öppen och vänd mot dig när ni möts eller käkar middag är det ett gott tecken. Korsade armar och slutet kroppsspråk är mindre positivt. Metoden ska dock inte brukas på en extremt blyg person som troligtvis är omedveten om hur detta kan tolkas. Typiska spegelrörelser - han lyfter handen ungefär samtidigt som du eller tar sig på håret när ni pratar - är goda signaler. Lutar han sig samtidigt mot dig? Ja, då kan du hala in storvinsten.

5. En gammal klassiker är hans angelägenhet om att få träffa dig och ett enkelt sätt att avgöra om hans känslor bär färgen röd. Sms, samtal eller e-mejl? Oavsett val av kommunikationsväg betyder de alla att han tänker på dig och längtar efter att ses. Ett tips till dig är att vänta lite och låta honom ta kontakt med dig, att vara för påflugen är aldrig bra. Du vill ju inte uppfattas som ett levande plåster. Regeln är enkel: Är han verkligen intresserad tar han kontakt med dig på något sätt.

6. Viktigt när man inleder en ny relation är att kunna prata med varandra och då menar jag att båda parter får en syl i vädret. En kille som pratar om sig själv går till soptippen direkt. Är han mån om att veta vad du tycker, lyssnar noga när du pratar eller ställer mycket frågor, kan du räkna med att han är förälskad.

7. Sista tipset och det allra bästa och mest effektiva i alla lägen … Fråga! Ge fullständigt fan i att det känns pinsamt eller knäppt. Tänk om ni aldrig kommer till skott och missar något fantastiskt bara för att du aldrig tog tjuren vid hornen och verkligen tog reda på vad han kände. Analysera kan man göra tills man hamnar i graven, men vad är det då för mening? Skulle du få ett negativt svar vet du med tusen procents säkerhet och kan slösa din energi på någon annan. Det finns inget så smickrande som att veta att man är omtyckt. Blir svaret nej, har du åtminstone fått chansen att göra en annan människa glad. Vad kan vara mer behjärtansvärt än det?

Ibland är det OKEJ att skämma ut sig

2011-04-11 - 17:00:15

EXAKT det jag tänker göra. Jag är modig när jag väl är på gång och nu är det dags igen. Ja men iallafall, lång tråkig idag i skolan, min älskade bestis är sjuk men han kanske kommer imorgon, roligare för jag har så mycket att berätta! han kommer bara skratta ihjäl sig men det är ju så klart menningen att han ska göra annars blir det bara pinsamt om jag ska skratta själv.... MEN iallafall, jag hade tänkt och springa idag men så tänkte jag på PM:et så jag skiter nog i springningen om INTE jag ska springa ikväll när det är mörk, creepy. Vi får se, men först, plugg! Och vet ni vad? jag har min första utomhus match imorgon, på grus. Vi ska ha träningsmatch mot moheds flicklag eftersom vi ska möta dom senare i helgen, på bergvikscupen. Jag längtar inte så särkilt mycket faktiskt, äre för att jag kanske har tröttnat på fotbollen? jo lite kanske. Men INTE tänker jag lägga av med favorit sporten eh! nu får vi ge oss! Detta är allt från mig idag, blev ganska mycket på en och samma gång men shit happens! ;)

                                                                             God damn beautiful, eller? inte troligt!

GOdnatt sötnosar!

2011-04-10 - 20:47:20

Ska titta på tv resten av kvällen nu så jag säger tamefan godnatt, vi hörs och syns!

Trött tjej sitter på ett plan på väg hem till Sverige

Tror att det här kan vara början på nåt stort

2011-04-10 - 20:02:31

Du är sjukt fin

2011-04-10 - 19:09:47

Trött tjej!

2011-04-10 - 18:13:19
TJOSAN HEJSAN PELELELE. Hihihih busig" hejsan, sitter och softar just nu. Har hunnit med käk, jogging tur och dusch, soft som fan.

Idag mina vänner har jag gjort en egen mapp på datan där det står "Madeleine Sundberg" det betyder att jag kommer ha mina ego bilder där, helt otroligt va? joo det är lite förvånad själv faktiskt. Det är inte alla gånger så denna ska dag ska jag minnas resten av livet buuuuuuuu YA!

Hästar

2011-04-10 - 16:18:36

Hemma igen!

2011-04-10 - 16:14:45
Hej! vaknade sent idag, i forsa. Jag var ut och hälsade på alla hästar de har där, och ja. Det är väldig många. Jag har även hälsat på en av hästarna som kommer vara min ridhäst. Super fin! Zitas heter hon, super fin tjej! Just nu sitter jag här i vannsätter och väntar på mat, sen ska jag vila så maten hinner smälta ner sen jävlar hörni, drar jag ut och springer bort mycket fett! Har ätit så mycket nu när jag har varit borta... usch va hemskt ;)


                                                                                                            Zitas

Hudiksvall, forsa

2011-04-09 - 21:11:11
Hej sitter nu i forsa. Jag har ett "eget" rum här som jag alltid sover i när jag är här. Vi åkte hit imorse, kl 9. Tidigt som fan men that's life. Jag har gjort allt möjligt idag, bland annat varit på trav banan som jag ej minns vad de heter. Just nu sitter jag och kikar på "litte nicky" det är pause just nu, d börjar väl säkert om 2 sek så jag måste dra. Vi sover över här inatt förresten. Men ha det så himla najs, så hörs vi senare, puss på er! :)

Bergvik vs Norrtull

2011-04-08 - 20:11:19

Spanien - barcelona

2011-04-08 - 14:41:00



Dessa är dom bilderna ni får se, än så länge men jag lovar att det kommer fler. Varje gång jag bloggar så kommer bilderna, jag lovar er! puss

Skönt o vara hemma igen!

2011-04-08 - 14:32:58
Hej mina bloggläsare eller ja snarare FANS. Jag förstår att ni har saknat mig, jag har saknar er också. Jag har varit utan data, mobil och tv i ca 5 dagar. Jag har använt eller rört min telefon dessa dagar för jag är rädd om den. Dom snattar mycket i Spanien. Vi var två st som blev av med grejer, pengar(90 euro) ID-kort och kreditkort. Jag var nära på bli av med mina saker jag också, jag blev tagen på stjärten, dom letade säkert efter pengar. Jävla fick tjuvar!! Det har hänt en massa i Spanien, BARA ROLIGA händelsen faktiskt. Ni skulle ha vart med!! jag har knäppt många kort och alla kommer tyvärr inte att komma med på bloggen men dem finns på facebook. Bli vän och besök mig om ni vill se bilderna, om ni inte redan är vän med mig, såklart. Nä men jag har haft det underbart, jag sov med dom bästa och hade det jättenajs. Just nu sitter jag och saknar Spanien...

Har ni tur så kommer det upp fler bilder, alldeles. Och vet ni vad? va kul att ni har TUR idag. För jag kommer absolut att lägga upp, promise!

Justin Bieber - Pray

2011-04-03 - 08:45:29

Några ställen vi ska besöka

2011-04-03 - 08:34:02

                                På bilden har de INTE byggt klart detta vackra katedral som då heter la grada de familia

                                                                            La Barceloneta. " Lilla Barcelona"

                                                                                 Nå Aquarium i Barcelona
Detta är d jag vet än så länge och ha tid och berätta. Vi ska även besöka en spansk skola och tiden är 9-17. SENT, nu måste jag ge mig. HEJDÅ

Dagen är här, HEJ spanien

2011-04-03 - 08:12:39
Hejsan, eller ja. Godmorgon. Jag vaknade super tidig! kunde inte sova, nervös inför resan antar jag. USCHA men nu har jag gjort allt jag ska idag, allt som är planerat. Nu är det bara att sitta ut tiden sen drar vi! och ja, jag kommer sakna all folk här hemma hur mycket som helst!! så ni inte tror att jag bara glömmer er på en sekund, nä sån är jag inte. Nu är jag lite orolig, jag vet inte var mitt sjukkort är. Ni vet, om det händer nåt med mig utomlands så ska man ha sånt kort. Ni fattar va? Ja men va bra. Ni är så duktig!! Ja men nu ska jag leta, vi hörs när jag kommer hem, mina fans  ;(

Hejdå Sverige - ¡Hola España!

2011-04-02 - 20:12:18

                                                                             Nu säger jag hejdå för sista gången. HEJDÅ

Jessie J - Price Tag ft. B.o.B.

2011-04-02 - 18:35:26

Skräck veckan BB

2011-04-02 - 17:47:38
Har precis kollat på gamla Bigbrother avsnitt, bland det roligaste jag har sett!!!!! ATTANS va roligt det va, och Gurkan...... FAN alltså! :ööö Inte ens jag är så där dum som han är, alltså så kallade kinderägg. Han måste ha varit blond i sitt förra liv. Najs kille!

Spanien 1 dag kvar!!!!

2011-04-02 - 13:16:54
Hej, träningen idag var verkligen verkligen jättehård, alltså jobbig på bra sätt. Virre ville köra ÄNNU mer hard work med oss så vi ska komma iform. Det var jätteroligt iallafall. Träningar ska vara jobbig och rolig och det är d precis vad de är när man tränar med oss. JÄTTEKUL!!. Jag har nyss duschat, städat och packat. Jag tror jag har packat ner allt jag ska ha inför resan imorgon. Nyss var det 75 dagar nu är det bara 1 dag kvar, kan ni fatta? GUD va jag längtar! Det ska bli så härligt och komma ifrån skolan en sväng med dom bästa. Som ni kanske redan ha listat ut så kommer jag ej att blogga dom kommande 5 dagarna, men om jag hittar en dator så bloggar jag ju mer än gärna! så ni vet hur läget ligger till! LOVE U

Ha det så himla BÄST mina läsare, jag kommer sakna bloggandet!!!! det lovar jag att jag kommer göra men bilder kommer! puss på er!!... :(

Godmorgon Sverige

2011-04-02 - 08:55:16
Nu är det bara 1 dag kvar sen drar jag till spanien, typ vid den här tiden! eller ja, vi åker halv elva men det är same shit. Ni undrar säkert varför jag är vaken så tidig, jo. Jag ska åka iväg på träning alldeles strax. Jag vaknade faktiskt 7 idag, kunde inte sova, för ljust ute. Sommaren är på väg!

Spanien 2 dk

2011-04-01 - 20:30:58

ÅÅÅÅÅÅÅÅH VA ARG JAG BLIR!

2011-04-01 - 16:21:50
Lång dag idag och jag är så jävla trött. Trött på allt, mest skolan och folket där. FAN ALLTSÅ, du kan dra åt helvete. Du gör ändå inget nytta, ingen tycker om dig, alla tycker synd om dig. Så är det bara. Återgå till ljuva livet. Jag är HUNGRIG, ovanligt? men vet ni vad? det blir mycket käk idag och gissa vad det blir för mat????? JO KYCKLING MED RIS!!! nästan lika god som mesd nudlar men INGET slår nudlar! INGET!!!!!!


Så där kände jag mig idag, så där förbannad har inte jag varit på länge, minst 4 månader. FYFAN vilken idiot. You can burn in hell mother fucker