jag & mina buss kompisar

2010-11-30 - 17:37:47
Har en himla benvärk, träningsvärk efter kondition testet. Jag säger ju att jag hatar sånt också har jag kondition träning på torsdag sen match på fredag?! kom igen! Men det ska jag tamefan klara OCH orka. Slutade skolan kvart över 3 idag, satt och väntade på bussen med jonis,jonas och larsson. Fast det är bara jag, jonis och jonas som åker samma buss. Det är liksom vi som är buss polarna. Det är så himla kul att åka buss med dom! Kom hem, åt, pluggade en timme, sitter nu vid datan och myser, ska strax fortsätta läsa, ska bara CHATTA klart med min kompis, batman, drygar mig ju bara... Nu vart det många komma tecken men det fick bli så, hörs då, ja, ni vet. Vi hörs senare, ha det så himla bra, pussar!:)


sliten och trött, men jag kunde iaf flina!

Jag har världens vackraste mamma ♥

2010-11-29 - 17:52:58

Idag är det måndag, har haft kondition test i skolan, som jag sa tidigare. Det gick bra, 44 varv = vg sen orkade inte jag nåt mer. Hela skol dagen har varit jättebra. Just nu sitter jag i mitt rum och ska strax börja läxa, plugga. Mycket nu!! Allt jag längtar till nu är ju bara fredag..... och rubriken är ju att jag tittade igenom alla bilder jag hade på foto mojsgrejset. Hittade så himla många fina bilder, bilder på min vackra mamma, gud vad jag saknar tiden som va.. Jag skulle göra vad som helst för att få det så igen.


Bjuder på en väldigt gammal bild, utan smink och har nästan ingen ögonbryn och go' choklad, även nyttig!

I can't stop thinking about you baby

2010-11-28 - 16:54:14
► Play the moments
▌▌ Pause the memories
■ Stop the pain
◄◄ Rewind the happiness

Längtar jag efter kondition testet imorgon elr?

2010-11-28 - 16:30:19

Snygg och pigg tjej nr 1

hejhå,jag stod faktiskt på tå idag

2010-11-28 - 12:10:24
igår hade jag och patrik snö krig. Sedan kom sandra och va med mig. VI gjorde en massa, kollade påå skräck och sånt som vi alltid gör. Vi käkade tårta också för Frida klarade körkortet, grattis! Idag har jag varit på träning och det kändes jättebra, och det är bra. Det är så det ska kännas, iaf inför match. Imorgon blir det faktiskt kondition test, kanon?! inte dåå...  ni får ha det bra, jättebra. hörs! :)

hallåhallå, jag står inte på tå

2010-11-26 - 23:24:06
har hänt väldigt mycket nu! igår blev det träning efter skolan, jätteroligt. Fick veta att vi har match nästa fredag 3 december kl 6 i stora hallen mot stugsund, kom och kolla om ni vill det. Idag blev det sandra, vi hade roligt, som vanligt om man säger så. Vi kollade på idol och käkade tacos som var mycket god och Linnéa åkte ut, fyfan va skönt säger ju jag, självklart. Imorgon blir det nya äventyr, brorsan kanske kmr förbi en sväng också. Ha det så bra för det ska jag, godnatt och sovgott, pussar på mina söta läsare!

varför vara perfekt när man kan vara sig själv?

2010-11-24 - 17:13:30

Onsdag idag, dagarna bara rullar på nu! Jag har stortsett hela veckan försökt att samla in pengar till skoltröjorna men det går inte så himla bra för många glömmer och många har ej pengar. Jag hoppas verkligen att jag får in allt IMORGON! Jag slutade skolan fem över halv tre. Jag och vendela fick skjuts till variant av amandas pappa, tack så mycket lalalalars! sen flummade vi hela tiden, sen fick vi säga hejdå till varandra så det blev inget mer skratt. Just nu funderar jag på att plugga så jag gör det snart, sen... Ska bara kolla runt lite. Det är nå konstig väder idag, blåser hur mycket som helst och det är sååååå himla irriterande och det ska fortsätta så här i flera dagar till!! fyfan alltså. Jaja, imorgon är det lucia träning, jippie?? hejdå

rubrik

2010-11-23 - 19:41:49


Världens vackraste

23 november

2010-11-23 - 19:17:50
det är tisdag idag, igår var det innebandy match mot norrtull, förlorade för domaren såg inget men det gör endåså ingenting. Det är bara med skolan men det var faktiskt roligt, efter den matchen mådde inte min hals och kropp så bra och så är det än idag. Jag var med på idrotten idag endå. Det var kämpigt. Kondition efter mat, najs. Inte. Det gick bra iaf men fick huvudvärk. Det gick över när jag var på väg hem. Just nu så överför jag några bilder, runt 500 till en mapp på datan från kameran, tänkte rensa lite. Snart ska jag alldeles strax gå ner och titta på spårlöst! ni får ha det så himla bra så hörs vi när jag har lust att skriva lite, mycket, puss :)

min söndag

2010-11-21 - 14:51:30
Har hänt ganska mycket idag, har spelat(tränat) fotboll imorse, 9.30. Jag är så himla nöjd med dagens fotboll. Gjorde så bra ifrån mig. Sen åkte jag hem och skottade snö och bar in ved. Det var jätteroligt. Just nu sitter jag och familjen och tittar på Skidor. Imorgon blir det innebandy match i skolan, hörs. Puuusshej! :)

gissa varför jag älskar dig så mycket

2010-11-20 - 14:34:36



Tänka sig!

2010-11-20 - 13:37:41
Att jag har lärt mig flera saker på några timmar bara, tack vore min älskade vän, max jonsson. Fyfan vad jag är braaa! Nu vill jag ha kyckling!!

Känner mig väldigt, ja, sjuk

2010-11-20 - 11:29:18
lite ont i halsen och det är nåt fel på näsan. Vaknade jättesent och allting. Sket i öppet hus idag för jag orkar tamefan inte. Jag vill gymma idag, för jag känner mig så jävla tjock nu för tiden och mensen kmr aldrig. Jävla fuck up grejer. Ska nog åka och gymma, ska få med Patrik också. Just nu sitter katten och stirrrar på mig och bilderna jävlas med mig. Justja, ska ju sälja kakor också!!! fan också och skoltröjorna har kommit. Det är ju najs, nu är det bara en sak kvar, pengarna. Jag lära få in pengar innnan jag hämtar ut. That's it.

onsdag

2010-11-17 - 22:03:33
och jag är såååååååå här trött på bloggning. Funderar faktiskt på att sluta men det får vi se, det är ju sånt som händer när man har annat att göra men jaf. Idag har jag varit i skolan, fick veta matte provet och där fick jag G och jag är otroligt höjd! trodde faktiskt att jag ska få IG!! SEN hade jag spanska prov som jag gjorde idag, det kändes jättebra men det blir säkert jättedåligt. Men vi får hoppas på det bästa. Jag har nyss kommit hem, nyduschat är jag också. Jag, sandra, henke och lisa åkte till max en sväng och hängde och hade roligt som alltid liksom och såklart, snacka skit om människor, najs ;) skojja. Men vi hade trevligt iaf, och hörni! jag har faktiskt ställt upp i Lucia, hur ska detta gå till?! ojojoj. Jaja, det är allt från mig förtillfället. Hörshej, godnatt! :)

måndag

2010-11-15 - 16:50:25
har varit i skolan, halv fyra. Nyss ätit, ska äta ännu mer snart eftersom helen(min låtsas mamma) fyller år idag! stort grattis till henne och jag har inget mer att säga för idag, ni får ha det bra. Puss!

pga att jag ej har bloggat

2010-11-14 - 21:33:07
är att jag har varit så himla trött och upptagen mest trött. Skola och allt skit gör mig så trött. I fredags kom Frida och Patrik och sov över till söndag. Helen & micke åkte till hudik lördag så vi var tre hemma. Vi kollade på film och sånt skojs. Imorse blev det först och främst träning för mig. Sen drog vi till hudik i snövädret, fett najs! Vi firade Micke och Ronny eftersom det är farsdag idag, grattis till alla far ute i världen. Sen firade vi Helen, en tidig fest eftersom hon fyller år imorgon. Vi ska käka mera tårta imorn och det är ju najs! vi får höras mina vänner! :)

eftersom mitt förra inlägg bara försvann så skriver jag nåt bara

2010-11-11 - 16:14:47

Snart ska jag alldeles åka iväg till mohed och sedan till varis för att posta skoltröjor pappren (ja, 9b, våran äger ut eran, lätt!) Efter det drar jag iväg på första inomhus träning i lillhallen men det är andra träningen. Vi hörs! :)

If you love me, Say it.

2010-11-09 - 16:50:50
Hade sovmorgon till 9.40, kom dit  en timme före för det går ingen annan buss för mig. Var med Vendela då eftersom hon tog samma buss, vi spelade kort. Sen hade vi NO, Jag har skurit gris hjärta, mums va? jomen självklart. Stanken var hemskt och jag fick en konstig magkänsla. Hate it. Sen hade vi idrott, handboll sen språk och sist men inte minst svenska. Slutade då halv fyra men dagen gick fort. Skönt! allt från mig :)

Facelook för idag, som vanligt. Förstört hår osv                Dagens outfit, t-shirt & Jeans, fast nu har jag mjukis

One day at a time

2010-11-08 - 19:29:20


Så här känner jag inför skolan!

Välj nån rolig klipp från youtube

2010-11-08 - 19:08:11

Skoluppgift.

Titta va många gamla kort jag hittade på den gamla bloggen!

2010-11-08 - 16:46:22

Det här är väl skolavslutningen 09                                         Detta är också skolavslutningen 09

Nångång under året 09, min lugg period                          Klippte om luggen hos nån tant som var jättedålig!

Ca 2,5 års sen? minns inte riktigt.                                    Titta magen! åhh vad jag saknar!


Maj(tror jag) 2010                                                           När jag mådde, ja. Skapligt dåligt.
 
Men jag försökte se glad ut iaf, flina och skratta lite. Det gick men endå inte..

I love u

2010-11-08 - 15:55:38
Vaknade runt kl 10 idag, är ledig som sagt. Pluggade till 1, 2. Sen kom bror min och hämtade mig för vi skulle åka in till stan och handla, elr jag skulle det. Vi åkte först till Mai thai och käkade eftersom han ville ha thai mat. Sen åkte vi till teamsportia för jag skulle kolla på skor och jag hittade ett par, SKIT snygga! och tamefan så köpte jag dem. Ett par rosa inne fotbolls skor. Jag älskar dom!! ni får se dom i verkligheten, om ni har tur ;) Imorgon blir det skola för mig, precis som för er andra, fast jag har sovmorgon! :D


Fast, rosa. Som sagt!

Fuckup

2010-11-07 - 12:40:41
jag har inte bloggat sen igår pga att det har varit så mycket och att jag är mycket lat. Igår var jag iaf med sandra, vi tittade på film och så där då. Hon grät nästan hela filmen, fjolla de du! fast.. jag ska inte säga mycket. Idag har jag tränat, äntligen. Nu är fotbollen tillbaka! fast, det gick inte så bra, läre ha nya skor! FAN OCKSÅ! jaja, just nu sitter jag här uppe i mitt rum och tänkte tagga ner hjärnan lite ifrån allt och kika på film, jag har en sån hemskt värk. Alltså huvudvärk, fucku. Lovet är inte slut än, har 1 dag kvar, ska väl bara läsa på provet då. Ni får ha det bra, så hörs vi så så fort som möjligt. Pusshej :)

hip hip hora

2010-11-05 - 17:23:11
Hahha, tittade på den filmen nyss, FYFAN vilken jävla film säger jag bara! :ö

5 november

2010-11-05 - 15:00:51
Jag har en känsla att jag inte vill åka dit, sorry.

Fuck u

2010-11-05 - 12:09:31
min bästa vän är världens tråkigaste, OCH hon dissar mig. Fuck u, bitch

Godmorgon Bergvik och världen!

2010-11-05 - 11:56:52
Jag vaknade faktiskt förlängesen men jaja, godmorgon iaf! :) Har inte gjort så mycket än, fixat håret och ätit frukost bara, fast tänderna har jag ej borstat. Orkar inte just nu, göre seeennnnn! Senare ikväll drar jag iväg till nto på nå halloween grejs. Pontus, den stackarn är tvungen att gå med mig! ;) jaja, hörs då :)

Ockelbo, Valbo, ockelbo, Bergvik

2010-11-04 - 23:31:18
Ja, vi åkte iväg klockan 10. Hämtade Jeanette och drog iväg, kom fram runt 12. Handlade 3 saker, åt på thaigrejs. Försökte leta efter en jacka men hittade inget, men jag hittade skor som jag inte köpte eftersom jag tänkte på en jacka, jag köpter dem senare. Vi åkte därifrån runt klockan 2, kom fram till ockelbo ca 3. Åkte till stallet för Jeanette hade tävling. Var där en stund sen åkte jag och bror in till ockelbo staden och köpte drinkar osv. Där borta skämde jag ut mig(as usual) jag säger bara, det är tur att man inte bor i ockelbo! så slipper man träffa på dem man skämde ut inför! Egentligen så har jag stortsett skämt ut mig hela dagen idag.... äsch, det gör inget. Efter ockelbo blev det tillbaka till bergvik, käkade på bg sedan drog vi till stor hallen. Wille hade träning. Jag och Jeanette satt och pratade och kikade på fotbollen. Sen skjutsade dem hem mig runt 10. Dagen har varit kanon! Imorgon blir det väl Halloween grejer då.. Godnatt!

Dagens madeleine sundberg fast, I en av natt tröjor som jag brukar sova i! :)

4 november

2010-11-04 - 08:41:51

vaknade 8 och klockan är 8.40. Har nyss ätit frukost, yoghurt som jag alltid äter, kan tyvärr inte äta något annat. Tycker inte om frukost. Jag hoppas att min bror är vaken så att vi kan åka iväg men han var på krogen igår så jag är osäker men man får hoppas på det bästa! vi hörs senare, ikväll. Puss :)

I'm so happy, I'm so glad that I got you

2010-11-03 - 16:33:57

Jag har nyss kommit hem från en tur med min älskade storebror. Vi skulle egentligen åka till varis för att köpa godis men det blev istället in till stan eftersom varis godis inte dög, vi köpte godis på barnens hus, som dock var jättebilligt! vill dit fler gånger! sedan var min bror hungrig så vi käkade på den dära lilla thairestaurangen bredvid skokanonen. Det tyckte han minnsan om! jag skämmde även ut han också, rätt åt han! på vägen hem fick jag köra bil en sväng, en liten kort sväng! fyfan va roligt! vi bestämde även att vi ska åka till valbo imorgon. Med Jeanette också! jag längtar! Hon har tävling imorgon kl 5 och jag önskar henne lycka till och håller tummarna att hon vinner, "lycko spark" :)

Sex on fire

2010-11-03 - 14:34:38

Har inte gjort så mycket idag, åkte in till stan idag en sväng imorse. Jag är så jävla trött just nu, jag hatar även vädret. Höst ska inte se ut så här, fyfan vad jag hatar vädret. Man blir på så dålig humör. Jag fick laga mat idag, eftersom jag bestämde det igår. Det blev nudlar med min egen wok, maddes wok kallar jag det. Det blev hur bra som helst. Det enda jag är nöjd med. Elr ja... Jag är nöjd med mina nya skor som jag köpte i måndags också! testade att gå med dom idag i stan, gud va bra det kändes! så jävla fucking nöjd!


Baby, I wish that you could see me, who I really am.
I like you just the way you are, cause you're amazing

I taket lyser stjärnorna

2010-11-02 - 19:21:59

Filmen var faktiskt så där, den var inte så dålig och inte så bra. Lite sorgligt men bra handling! :)


Mina ögon fastnade på grabben...

Paranormal activity

2010-11-02 - 17:51:10
FYFAN VILKEN JÄVLA FILM! HEMSKT OCH ÄCKLIG. REKOMMENDERAR TILL FOLK SOM TKR OM SÅNT!

Remember me

2010-11-02 - 16:22:56

Underbart. Vilken film! åååh. Jag älskar den, jag rekommenderar också denna film. Hur bra som helst men det slutar sorgligt. Men det är väl så i alla romaner!


robert pattinson
Snygging!

I just can't tell you..

2010-11-02 - 14:31:59
Vaknade runt 10 idag, Gjorde inte så mycket utan jag bara åt frukost och såg att det är dåligt väder ute så jag blev trött. Gick ut och fixade ved och har pluggat i flera timmar nu och är inte klar än! jag har mer än halv kvar och jag orkar tamefan inte fortsätta så jag ger mig för idag. Jag har även stickat och det blev fel så jag gav upp. Det är alltså en halsduk jag ska göra, jag blev tvungen, skola. Sen måste jag läsa ut boken som jag har haft i kanske 2 månader, skola de också! FAN! jaja, ska det göras så ska det ju. VI hörs

and I'm inlove

2010-11-01 - 22:56:43

The last song!

2010-11-01 - 22:45:46
Klart en av dom bästaste filmerna jag har sett! gud va bra den är! mest sorgligt. Jag satt nyss och grät själv uppe på rummet. Tårarna bara rann.. Jag rekommenderar, verkligen! Ni måste bara se den. Nu ska jag kolla på "remenber me" Jag valde en bra film först, den andra kanske gör mig besviken. Nobody knows.

JAJAMENSAN!

2010-11-01 - 18:15:43
Just nu håller jag på ladda ner dom här 2 filmerna, The last song & Remenber me. Jag hoppas verkligen att dom är bra som trailern sägs att den är. Vi får se om jag blir besviken elr ej. Romaner bågge så sattttt :)

1 november!

2010-11-01 - 17:15:48
vaknade 7 idag, åkte in till stan med Sandra & Jossan. Vi skulle shoppa och det gjorde vi ju hela dagen. Jag shoppade inte så mycket men nåra saker blev det ju självklart! dom andra handlade väl så där dom dårå. Just nu sitter jag och kikar på tv med Helen, Jag har inga bilder på sakerna jag har köpt och orkar tyvärr inte lägga ut. Men ni får ha det så himla bra på lovet och glöm inte att läsa min blogg! :)


Söt tjej nr 1... Haha