RID HANDSKAR!

2011-02-28 - 20:24:15
William kom på besök, med mina rosa rid handskar som jag har beställt. Det var mycket trevligt besök, har även gjort puppy eyes på honom så han och Nettan kanske följer med mig till Gävle, och kanske madelenenenen men allting är inte hundra än så man ska inte vara såååå glad än.. Ha det bra mina fans, pusshej!

Tönt "C"

2011-02-28 - 16:47:58

Personen tror inte att jag vet vem det är...... ;) men jag vet faktiskt vem den hemlige "C" är :D. Idag slutade jag 1, hade håll timme andra lejktionen, ingen lärare. Jag skulle ha slutat halv fyra egentligen men som sagt, inga lärare. ALLLA ÄR SJUK!!! JIPPIE KAYEY MOTHER FUCKER... heh. Men iallafall, jag har nyss käkat. GISSA vad det var för mat???? JO kyckling med nudlar!!! ni kan ju gissa hur mycket jag åt.... VÄLDIGT MYCKET. Jag har även pluggat, jajajajaa jag vet att jag är en plugghäst, live with it. Nu ska jag kolla på tv, kanske plugga också, om jag orkar mera. Har ju HK prov på onsdag och då säger vi? jippie eller? hehehe nej...

Frågor & Svar

2011-02-27 - 20:00:16
Det är så här att..... JAG HATAR ANONYMA SOM KOMMENTERAR! har du nån fråga så ger gärna namn, ålder osv. Jag svarar gärna men skriv vilka ni är! Så slipper jag ha PMS som jag aldrig har men jag blir lätt irriterad, faktiskt. Så snälla, skriv vilka ni är!

Hemma igen

2011-02-27 - 14:44:00

Det var super varmt i hudik så jag kunde inte sova, var tvungen att sova med öppet fönster. Hahah, sommaren är på G hörni! men iallafall, vi åkte väl därifrån runt 12-13? ingen aning, orkar faktiskt inte ha koll på allt. Jag sitter nu här hemma i Vannsätter och är hungrig, Helen och Micke håller på med maten. Det verkar vara god mat faktiskt. Senare idag ska jag nog ta fram mina prov pappren och börjar plugga.... OM jag har lust men det verkar inte som det nu. Också ska jag även ta en LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG och skön dusch. Låter skit bra va? joo jag vet. Ha det bra!

Snygg tjej som är såååååå cool. Sitter i bilen och softar på väg hem.

Hudik, Forsa

2011-02-26 - 13:30:46
Sitter nu i Hudik, Forsa. Har nyss ätit, jag har även hunnit med Trav tittning också. Vår lilla Ida kom 5a så det var väl rätt så skaptligt bra. vi får höras, babes. Puss

Godmorgon!

2011-02-26 - 10:09:56
Lördag idag, och jag hade super trevligt med tjejerna igår men jag råkade somna men det var på slutet och det var så sent... Men jag hade som sagt, super trevligt. Jag kom hem runt halv 1, tack så hemskt mycket för skjutsen Mats! Jag gick upp och la mig direkt. Idag vaknade jag runt 9, tror ja? men iallafall.. Har käkat frukost, satt på mig slajjjfs kläder, alltså kläder man har på sig när man är hemma. Vi ska alldeles strax åka till Hudik, Forsa och stannar där över natten. Och som jag sa tidigare, jag kanske inte kan blogga senare eller imorgon men ni har ju redan koll sattt det är lugnt liksom. Ha det bra nu och sakna mig inte för mycket! ;) puss

Snart är det dags för fredagsmys.

2011-02-25 - 16:28:52
Ja, jag var i skolan till 2, åkte sen iväg till stan och var med norrtullare som skulle med till Spanien om ca en månad. Jag fick skjuts hem av Kristina så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 6 så man kan åka hem till Amanda. Hon har party idag eftersom hon fyllde år förra veckan. Imorgon mitti är det träning men jag har ingen aning om jag kan vara med eftersom jag inte vet när vi ska åka till Hudik, Forsa men det tar vi sen. Jag kommer hem på söndags eftermiddag, tror jag och jag har ingen aning om jag kan blogga då men jag ska försöka sätta mig vid datan och skriva något litet ;) Men ha det så bra mina läsare, vi hörs!

Hej torsdag

2011-02-24 - 14:49:37
Jag åkte iväg på studiebesök idag, som jag sa tidigare och det var super roligt. Jag har nästan aldrig haft roligare. Vi var 7 st, jag, oskar, madde, pernilla, alexander, mathilda och alice. Vi åkte till colorama och coop och hade massa skojs. Vi fick sluta efter lunchen, det hände massa grejer och jag orkar tyvärr inte berätta allt men den här dagen kommer jag aldrig att glömma! det var så himla roligt. Jag, Oskar och Madde gick runt på stan senare och träffade massa folk och hade roligt, som man alltid har. Jag kan bara säga, jag var med världens underbaraste människor, love them! Nu ska jag äta mat, "pangkakor" och sen drar jag till bollnäs och knäpper fulis kort till passet. SÅ ser det ut, ha det bra! puss!


Facelook idag, det var så himla soligt så jag hade på mig glasögon, snyggt va??;) och förresten! det var -30 imorse, super kallt! Jag höll på frysa ihäl mig hela dagen, fy helvete, oj förlåt men det var faktiskt super kallt! och jag hatart!!!!!!

Hej världens bästa bloggläsare

2011-02-23 - 17:21:31

Jag hade prov idag, engelska som gick.... åt skogen. Alltså inte så bra! fy på mig men vi får hoppas på det bästa. Slutade skolan 3 och min buss gick tio i fyra, roligt va? nej. Så är det för mig alla dagar förutom torsdag. Kom hem fyra, åt och nu sitter jag här, som vanligt och tittar på barn program, johannes vägrar byta. Nu ska jag ta och kika runt lite och hörni. Imorgon ska jag på studiebesök på staffan, på den linjen jag ska gå(jag har redan sökt och allt är fixat och klart) jag, oskar och pernilla ska dit, madde ska också vara med oss. Vi blir borta hela dagen så vi slipper skolan. Jag kommer hem till två sedan sticker jag igen, till bollnäs för att knäppa lite kort till passet, blir väl ful som alltid. Jag kommer även missa fotbolllen också, jag kommer inte att träna fotboll den här veckan heller, jag har träning imorgon men jag är fortfarande dålig i halsen och ska till bollnäs och på söndag är jag i Hudik, forsa och hälsar på människorna där och har trevligt. Ha det bra! :)


                                                     Saknar dig.

Nu stänger jag av datan...

2011-02-22 - 20:27:06

Nu stänger jag av datan och myser framför tv:n med chips, svårsaltade!

Ny bloggdesign!

2011-02-22 - 19:01:14
Jag vill bara säga, tack så hemskt mycket för hjälpen Johanna! Hon har nämligen fixat min design och jag blev super nöjd! Tack, tack, tack så hemskt mycket! :)
Besök gärna hennes hemsida: http://sunsetrider.devote.se/  :)

http://sunsetrider.devote.se/

Jag har så hääääääääär mycket prov och mojs

2011-02-22 - 16:46:56
Rubriken säger ju i stortsett allt. Jag har haft 2 prov mojs idag. Spanskan kändes bra och svenskan kändes mindre bra men vi får hoppas på det bästa. Imorgon har jag engelska prov och ska även göra klart hela HK mojset för vi har prov nästa vecka. Så ser det ut för mig, har haft en ganska okej dag endå. Nu ska jag kolla efter skolavslutningsklänningar+skor. Ni får ha det bra, så hörs vi senare!

Grattis bebis!

2011-02-21 - 17:46:15
För det första så var jag i skolan idag, jag missade ju hela förra veckan. Jag har missat en hel del har jag märkt men skit samma, jag kommer ikapp alldeles strax. Jag ska börja med att ha prov imorgon, prov nån dag senare och blablabla. Också har jag bokat tid på handel åt mig och oskar så vi åker på torsdag, blir borta hela dagen. Just nu har jag jätteont i magen men vet inte varför. Jävla bullshit.


För det andra så fyller världens bästa år idag, han blir 20 år som jag sa tidigare. Grattis på din födelsedag älskade bror, du förtjänar det bästa. Hoppas du får en bra dag, jag tänker på dig!! och jag älskar dig mest av allt på denna jord!! ♥ kram! Du är min bästa vän och jag finns alltid här för dig.

BONES!

2011-02-20 - 19:59:59

Alla sitter och kollar på solsidan medans jag sitter och tittar på bones, jag kan ju säga att bones är såå hääääääääääär mycket bättre, jag lovar. Den börjar alldeles strax, på tv 3 om ni är nyfiken ;)

HAHA där fick du.... jävla sjukande

2011-02-20 - 15:58:44

Jag ska till skolan imorgon!!! haha fuckers, där fick ni!

GAAAAHHH BLODBAD

2011-02-20 - 14:50:53

Jag satt och höll på pratade med en kompis på facebook, ja, facebook hit, facebook dit. Sen kände jag att det rann ur näsan, jag trodde självklart att det var snor eftersom jag är sjuk men sen torkade jag bort det med handen sen såg ja... BLOD! jag sprang till köket för att hämta papper. Micke ba, vad är det maddeeeee, jag bara svarade, JAG BLÖDER NÄSBLOD. Helt otroligt är det enda jag kan säga. USCH va ofräsch. SÅ här sitter jag och tittar på teen mom med ett stort papper i näsan... jag är ju rädd att det går igenom. Usch, va äckligt blod är!!! jaja, jag får väl sitta här och lida dååå.... :(

Teen mom

2011-02-20 - 14:41:24


Har kikat på "Teen mom"  i nån timme nu, super bra serie om tonårsmammor. Dom blev alltså gravid när de var 16 år, för tidigt om jag får säga min åsikt. Teen mom håller på ett bra tag nu, på mtv, kika

"Du kanske tror det var självklart, idiot"

2011-02-20 - 13:28:06
Hej och godmorgon sötnosar. Vaknade kvart i tolv idag, väldigt sen och ovan för att vara mig men jag och micke tittade faktiskt på Die Hard igår, super bra film faktiskt. Jag har suttit och pluggat sen jag vaknade, ja jag vet. Jag är duktig men nä, jag är tvungen. Jag har missat tre prov nu när jag har varit sjuk så det är väl bäst och plugga. Idag ska jag inte göra något särkilt, som vanligt.  Jag är fortfarande sjuk och så kommer det vara ett bra tag till. Super roligt, inte.. men ha det bra sötisar :)

                                                      .... And it felt so good

chips & melo

2011-02-19 - 20:06:11

Jag har pluggat hela dagen, typ så nu ger jag mig. Melodifestivalen är på och chipsen är på plats. Min bror kom aldrig idag föresten, kompis... men ha det bra nu så hörs vi, babes! pusshej! ;)

Det är lördag idag och det betyder att....

2011-02-19 - 10:54:14

Min bror kommer idag! med mina rid handskar! mina rosa älsklingar, jag har ju längtat hur mycket som helst... Och om ni vill veta så är jag fortfarande sjuk, det har gått en vecka nu men that's life. Jag vaknade som alla andra dagar, alltså utav hostande. Jaja, men ha det bra. Pusshej! :)


Ja, jag vet. Den ser lite barnsligt ut men det gör inget. Det är ju såå rooosa och urgulligt! kolla då!

Hej blablabla

2011-02-18 - 12:43:30

För det första så vill jag säga.... Stort grattis på din födelsedag Amandapanda!. För det andra så är jag fortfarande sjuk, blir förmodligen sjuk halv nästa vecka också, jävla bullshit. JAJA, IDAG ska inte jag göra något speciellt, samma shit varje dag. Vad finns det att göra liksom? skitbajskorvkiss... och hörni. Min bror var här på besök igår, väldigt sent på kvällen men det gjorde väl inte så mycket, är ju endå sjuk. Han fick öppna sina presenter igår kväll eftersom han kommer vara i ockelbo när han fyller år, alltså nu på måndag, 21 Januari. Min bror blir stooooooor och jag är så stolt. Han blev supernöjd med presenterna han fick, det syndes i ögonen på honom, min bror är världens finaste och förtjänar det bästa! Sen hjälpte jag honom med bensin mojs, vi skulle hälla bensin i hans bil och det gick ju bra... hehe nej. Jag fick skapligt mycket bensin på mig och det luktar än men det är lugnt brorsan, jag hjälper gärna till. Allt gick bra och han åkte iväg till Ockelbo, till hans drottning. Vi hörs :):):):)


                                              Tröjan som han fick, skönt att han passade i den!


                   Ett par småa örgängen som inte ser ut som dem på bilderna

Och tand mojs så han kan ta hand om sina tänder, Nettan, skäll på han om han inte sköter om sina tänder! :@ Han ska ta hand om sina tänder, annars blir jag såååå här arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrg!!!

Super snyggt!

2011-02-17 - 14:29:15
KlänningKlänningKlänning
                                                                       1999:-
KlänningKlänningKlänning
                                                                         499:-

VERO MODA

2011-02-17 - 13:17:03
polly s/l mini dressTomboy gram - canvas - bj

BIKBOK BABY

2011-02-17 - 12:58:06



Suuuuuper snyggt!

Godmorgon, vad är det för dag idag?

2011-02-17 - 11:11:13
Vaknade utav all hostande och det håller i sig än. Jag har tagit massa mediciner nu men det går tamefan inte över. Och tv:n är på, Ariel, barnprogrammet, gissa vem det är som har bestämt det?.  Mitt hår känns väldigt kort och tunn, kanske börjar sakna den gamla frillan? joo kanske lite...nä men nu ska jag värma upp mig, det är så kallt. Jag fryser hur mycket som helst ju:(... Ha det bra, puss

NY DUSCHAD & FRÄSCH!

2011-02-16 - 20:28:09

Som det stod i tidigare inlägg så skulle jag klippa bort det tjocka håret, alltså tunna ur. Det gjorde jag för ungedär en halv timme sen, jag hann även duscha också så jag är rätt så skapligt nöjd. Håret blev mycket tunnnnnnn och jag är såååååååååååååå här nöjd. Helen och Micke är ute och springer efter små hästar(shettisar). Dom är nämligen ute på rymmen dom där små grynn och vi är inte förvånad, det här är inte första gången. Nu ska jag bara mysa och sen sova, ha det bra, puss hej ;)

SÖT TJEJ DANSAR BALETT!

2011-02-16 - 16:29:14

H&M

2011-02-16 - 14:05:13


Ginatricot

2011-02-16 - 13:46:40


Lill' Kissan, sötnoooooooooos

2011-02-16 - 12:53:20

Hejsan, jag diggar dig

2011-02-16 - 10:50:43
Vaknade 9 idag, men jag stannade kvar i sängen till 10. Lite skönt, jo jag vet. Jag sitter och tittar på tv:n just nu men ska alldeles strax äta upp soppan som jag har mixat. Senare ska jag testa tunna ut mitt hår, har ni tur får ni ju självklart se "före & efter" bild. Jag är allt för gullig va? haha, säg nåt jag inte vet! :) nu verkar soppan vara klar, den gör "puppy eyes" och vill bli uppäten så vi får höras sen!

REKOMMENDERAS!

2011-02-15 - 17:48:50

    Superbra lypsyl och lukten är underbart.                             Mascara från Isadora, superbra!

WHO'S THAT CHICK

2011-02-15 - 15:05:36

PANIK

2011-02-15 - 13:59:37
Jag trodde inte att jag skulle kunna fortsätta använda min dator... Den fick nå virus(spyware) utan nån andledning? och vad är det liksom? spion mojs??? kul men jag fick bort det till slut, tror jag iallafall eftersom allt är borta och jag kan skriva lika snabbt som förut igen. FATTA NAJS! Just nu sitter jag och pluggar på två prov som jag ska ha denna vecka men jag tror inte att jag kommer göra dem, beror på hur länge jag tänker vara sjuk men det är bra att man pluggar på dem så att man kan. Och hörni, det kom lite blod ur näsan nyss, jo jag vet. Jag är lite ofräsch.... Men så är det faktiskt.


Ja, jag blir ju lite irriterad för den enda färgen man kan ha på denna spelarn är ju grå. Det går inte att byta till rosa............. Någon som har nån idé? eller nån anning om hur man byter färg för det står absolut ingenting. Allting är förändrat nu för tiden. 2011, nya året där allting försvinner. Great, tack så mycket världen. Uppskattas verkligen, super duper mycket, INTE! JA, PUSSHEJ, VAD SOM HELST, HEJDÅ

Godmorgon älsklingar!

2011-02-15 - 10:24:58

Jag sitter här med Johannes som också är sjuk. Han har ju suttit bredvid mig under dom tid jag har varit super sjuk och sagt, ja, jag vill också vara sjuk. SE VAD HAN FICK??!. Det är inte lika kul längre när man är sjuk eller.. Jaja, han sitter och kollar på nån barn program och jag sitter vid datan och han bara pratar och pratar........... ÅH. Men jag ska översätta lite saker nu, vi får ta och höras sen, babes.

åååh älskling!!!

2011-02-14 - 18:51:01

........ Min älskade älskade sötnos kom idag! på alla hjärtans dag. Gissa hur glad jag blev????!!!! jag blev super glad! Du gjorde min tråkiga sjuka dag till en dröm!(överreagerar) gahhh, jag är så glad!  ♥

Min sötnos, älskling som kom idag och överraskade mig, speciellt på alla hjärtans dag. Det betyder att jag ska ha denna klocka hela mitt liv. Allt på denna klocka är perfekt, färgen och mojs. LOVE IT!


Och hörni, min älskade söta bror fyller år om exakt en vecka. GISSA OM JAG HAR TÄNKT LÄNGE. OHJA, hundra år. Nä men okej, några månader iallafall. Han fyller 20 år, börjar ju bli lite gammal, ja jag vet.  Äntligen har jag tänkt klart och presenten, ja. vad ska man säga om den eller ja, dem?;) väldigt roliga och spännande kan jag ju lova,  så han kan väl dra hit hela hans röv och öppna den så fort som möjligt tycker jag. Det är såååå spännande!!! och hörni, ha det bra så hörs vi mer sen! puss! ♥


                                                         Spääääääääännande va???? ;)

Glad alla <3 dag

2011-02-14 - 09:06:33

Jag sitter här hemma med micke och nån rörmokare? heter det så?jajaja. Vädret är så där, det snöar och det är soligt samtidigt och det är 18,2 grader, najs. SÅ jävla kallt. Också är det alla <3 dag idag så jag önskar er med hela mitt hjärta! ha en bra alla hjärtansdag sötnosar i världen. Igår har jag hunnit tittat på burlesque och trassel. Jag rekommenderar starkt! dom är så himla bra!!!!! Nu ska jag knäppa på tv:n, ladda ner nån film och ta en powernap. Så har mina dagar varit. Ha det bra!

AJ VAD ONT DET GÖR!!!

2011-02-13 - 10:19:21
Jag är fortfarande sjuk, kunde inte träna heller, får inte, kan inte. KUL???!!! nej. Jag kan inte göra nåt. Halsen gör så himla ont. Har jag tur så kommer jag till skolan i slutet av veckan. KUL?! när jag har massa prov osv. Snart kommer min bror på besök♥ han väckte mig imorse, den jäveln. Vi hörs

Jag har feber

2011-02-12 - 15:34:23
...... rubrik berättar allt. Jag vaknade halv 11 utav all hostande. Jag gick ner och tog tempern och det visade sig vara feber. Jag gick ut och skulle Helen med snö skottning som vi aldrig skulle bli klar med, jag höll på svimma kan jag ju säga. Jag har nyss tittat på megamind med Henke, väldigt bra film. Snart ska vi alldeles strax äta. Ha det bra, så kanske vi hörs sen. Pusshej!

Hej fredag

2011-02-11 - 16:25:39
Vilket jävla väder det var idag, jag är så himla less. Alla bussar var inställda men skolan rullade på som vanligt. Jag fick skjuts dit och hem. Vi skulle börja kl 8.15 och sluta halv fyra. Jag kom dit 9.15, bil jäveln satt fast och jag slutade kvart i 1. Hade inte skjuts hem annars plus att jag hade världens äckligaste huvudvärk. Efter skolan skottade jag med Helen, kämpade med hela gården. SKIT JOBBIGT var det. Också har vi hunnit käka, go mat. Just nu sitter vi och myser framför tv:n och latar oss. Här blir vi förmodligen kvar ett bra tag. SKÖNT! Jag har fortfarande huvudvärk men ska nog ta en tablett, igen. Ha det bra mina bästa fans så hörs vi senare. Pusshejleverköttttt!

Hej torsdag

2011-02-10 - 14:31:38
Hade nationella idag, som jag sa tidigare. Det skrev en krönika utan att veta vad krönika är men jag hoppas att det gick bra. Det blev bara 3 sidor, hann inte längre. Tyvärr. Just nu sitter jag hemma och har fruktansvärt ont i huve, har nyss tagit en panodil så det går väl över strax. Vi ska äta pangkakor idag, senare vid fem drar jag och tränar lite fotboll. Och förresten, det blöder om min navel.... byxorna toucha piercingen, aj var ordet. Ha det bra, så hörs nån annan gång. Pusshejleverköttttt!


Cp katten ligger cp... och nej, så tjock är jag inte... Jag hade faktiskt ätit mycket på bilden... haha

Utan dina andetag

2011-02-09 - 17:33:27

plugg, plugg och plugg!

2011-02-09 - 17:05:42
DET ÄR SÅ MYCKET PÅ GÅNG NU! men först så ska jag gratta cassandra som fyller 17 idag, grattisgrattis på dig tjejen! och nu ska jag fortsätta plugga! nationella imorgon och jag lämna in massa med uppgifter! fan också! så ser det ut för mig, vi får fan höras sen!!!! ha det bra, puss då!!

Sega chokladrutor!

2011-02-08 - 17:59:40

Idag har jag varit lite här och där. Vi börjar med vad jag har gjort i skolan idag, jag har haft nationella, det gick bra om ni undrar. Sen har jag burit in lite ved eller ja, jag hade nå energi så jag slutade aldrig. Sedan åkte jag och Micke till variant huset och köpte lite bak grejer så jag kunde baka som jag nu har gjort. Det blev sega chokladrutor den här gången och jag rekommenderar stort! de är verkligen super goda! om fyra minuter ska jag sätta in den i ugnen och blir kvar om 35 minuter, perfect. Efter det ska jag plugga, som vanligt. Ha det så bra mina fans. Pusshejleverkött!


                                                               Så ser sötnosarna ut!

Natti natti mina fans

2011-02-07 - 21:48:23

Just nu kollar jag på CIS, efter det blir det sov dags för mig. Jag har nationella imorgon, svenska. Önska mig lycka till! vi hörs imorgon efter skolan, jag får då sluta tidigare dvs kl 2. Go' nattt!

Käärlek!

2011-02-07 - 18:25:27

I'm so tired!

2011-02-07 - 16:49:49
Halv fyra idag, som vanligt. Jag sitter nu i soffan och väntar på mat,gissa vad det blir???!!! JO KYCKLING med ris!!!! gottigotti efter det ska jag ta lite motion och bära in lite ved. Ha det så bra, puss!



 Ser ni mina kissie läppar? hahha. Finnen bråkade med mig igår kväll,det är därför det ser ut så där!

Wallander - Skulden

2011-02-06 - 21:33:27

Tittar just nu på wallander sen sovdags! godnatt! - jag och älskling på bilden, söta va? hahah

jag har världens töntigaste bror

2011-02-06 - 12:22:33

Rubriken säger allt, jag behöver inte förklara faktiskt. Jag vaknade halv elva idag, skönt att få lite sovmorgon, åt frukost med patrik och åkte till variant för att handla lite grann, jag hittade jättegoda frukter som jag då köpte hem. Just nu väntar jag på bror som ska hämta mina solbrillor för att det är så soligt ute men tänkte han på att det kommer snöa sen?nejdå, min bror är inte så smart som jag. Idag ska jag plugga, roligt va? nepp. Så ser min dag ut, ha det bra. Vi hörs, kysshej!

hejsan, jag är super trött

2011-02-05 - 18:53:44



Ursäkta för den ur dåliga bilden men jag orkar faktiskt inte anstränga mig så mycket idag. Jag har som sagt varit i bollnäs sen kl 7, eller ja, vi åkte till bollnäs kl 7. Fotboll hela dagen, det gick bra lite då och då, det enda nöjda var ju att vi vann över wallvik, supernöjd är jag. Vi åkte därifrån runt 3, jag kom hem, käkade tacos och sen somnade jag en stund framför tv:n, soft. Just nu sitter jag och tittar på bolibompa, roligt.......inte men sen så! blir det riktigt tv snart. Nu ska jag söka gymnasie, linje och plugga lite spanska. Ha det bra mina läsare, vi hörs och syns såklart. Pusshej leverpastej! **** Nu glömde jag berätta om bilden, varför foten är lindad. Jag har nämligen skadat mig under en match men fortsatte endå spela resten av matcherna. Jag fick en smäll där utav en av wallviks spelare. Jag kände att jag fick jätteont men jag gav mig aldrig. Så just nu är det alldeles blått och sväller upp förutom allt det så mår jag toppen! så är det med fotboll, ingen kärring sport här eh! nu så, hörs haj!

*snyft snyft*

2011-02-04 - 20:03:18


       Jag är jättetrött just nu, vi tittar på CSI efter det tänker jag faktiskt sova!  godnatt!
       ........... och hörni, vi syns i bollnäs imorgon, kl 9 på plan, okej?

LÄKERT!

2011-02-04 - 16:57:42
Skolan gick super super suger seg idag. Jag är hur trött som helst nu och väntar på mat, gissa vad det blir???? joooo KYCKLING!! fett najs! jag är så glad för det. Senare ska jag inte göra något speciellt, har ju som sagt fotboll kl 9 på morgon och vi åker kl 7... heh. Hinner ju inte sova känns det som men det är livet. Patrik och Frida kommer alldeles strax och de ska sova här tror ja iafalla. Så såg, ser det ut för mig idag, ikväll och även morgon dagens planer. Ha det bra, kysshaj!


                                                    Så där såg det ut imorse, vackert!

MIN SÖTNOS ÄR TILLBAKA!

2011-02-03 - 21:37:46


SÅ HÄR GLAD ÄR JAG! träningen gick bra & jag ska spela helgens cup. Vi hörs, godnatt sötisar!

ja, jag vet

2011-02-03 - 14:43:23
Att jag inte har skrivit något sen igår när jag kom hem efter att jag har träffat min saknade madelenen men jag har faktiskt anledning. Jag har inte haft en egen, alltså min egna dator sen i tisdagskväll pga att min bror har fått låna med den till stockholm. Han är där nu idag och ska kolla på "årets kock" har vi tur så kommer han med på tv:en. Jag tror jag får tillbaka min data ikväll eller imorgon, just nu sitter jag på Helens, hänger ni med? jofan, det klart att ni gör! men iaf, återgår till gårdagen. Ja, jag var med madelene och sandra. Jag tyckte det var roligt att få träffa madde igen, jättekul så jag var alldeles sprallig av mig! Ni vet, känslan att få träffa den man inte har gjort på flera år? ja, så känns det! Idag slutade jag klockan kl 2, sitter nu och väntar på mat, pangkakor. Senare ikväll drar jag på träning, det är dags nu tycker ja! men vi hörs, pusshej leverpastejj! :))


Jag bjussar på gamla bilder, eller ja den här bilden är kanske 2 månader gammal? jaja... och min älskade fina tunga, ni ser ju? också är den super lång, fett najs!. Man behöver inte vara snygg på alla bilder, bara du är den du är så ordnar allting sig, jag är mig själv, se hur lång jag har kommit idag! den värld jag lever i, min värld och jag heter Madeleine Pathumthong Jitlada Khamwiset Sundberg.

banan snooopppi

2011-02-01 - 19:30:06
Nä hörni, nu ska jag ner, duscha och sedan tv titt med familjen! go natt på er!

hej jag är en cool tjej

2011-02-01 - 18:45:49

Ni såg vad rubriken sa? jag är en cool tjej. Jag har precis pluggat klart och hoppas verkligen att allt sitter annars blir inte madeleine sååå glad men tur att oskar finns där bredvid mig! Just nu är jag bara så himla glad, det är bara för att jag ska träffa min saknade bästa vän med min bästa vän, alltså! lyssna nu hörni. Jag ska åka in till stan imorgon med Sandra, min bästa vän och vara med min saknade bästa vän som då heter madelene. Och ja, hon heter lika som mig fast utan ett I, SAME SHIT!


Jaaa... Vi är ju snygga vi också! bilden är tagen för 3-4 års sedan. Alltid lika sötaaaaaa! ♥♥ och hörni?använd hjälm! Det är för säkerhetens skull, bra för hjärnan. Märks det att jag har haft NO prov eller?joosatt! och ja, det gick väl bra.... Hoppas jag i alla fall annars får jag väl jobba häcken av mig.

ja, det är tisdag idag.

2011-02-01 - 16:43:57

Lång dag, varenda dag, jättekul, inte. Jag har nyss ätit, sitter och har ont i huvudet, vet tyvärr inte varför. Jag ska försöka ta och plugga lite grann nu till spanska läx förhör imorgon, annars tar det jag senare ikväll. Igår kväll fick jag veta att Viktoria Flodin ska komma på besök på fredag, superkul! vi får se om jag är i skolan då, ska kanske på studie besök men vi får se, hörs. Pusshejleverkötttttttt :)

Så tungt känns det!